5 martisoare pe care le putem purta tot anul

In fiecare an primim un martisor care ne place atat de mult incat il purtam si dupa luna martie. Fie ne-a incantat design-ul, fie l-am primit de la o persoana foarte importanta din viata voastra, cert este ca nu ne mai despartim de el o buna perioada de timp. :)

Cu gandul la aceaste martisoare de suflet care isi gasesc locul printre accesoriile noastre de zi cu zi, am creat o colectie de pandantive din aur, care pot fi purtate cu usurinta la orice tinuta, adaugandu-le pur si simplu pe lantisorul preferat. In plus, anul acesta martisoarele sunt insotite de mesaje cu tâlc, menite sa va aduca zambetul pe buze si sa va inspire.

Speram ca propunerile sa fie utile si pentru domnii din viata noastra, cu mentiunea ca nu vrem sa limitam creativitatea lor :), asa ca ii asteptam in atelierul nostru si cu alte sugestii, daca vor sa ofere un martisor personalizat si chiar unicat.

1.Pandantiv din aur Ballerina

„If you stumble, make it part of the dance.”

Un mesaj-antidot impotriva perfectionismului. A gresi e uman, asa ca singurul lucru pe care il putem face este sa ne impacam cu greselile noastre si sa ne vedem de ”dans” sau de drum. In plus, un zambet larg si un strop de autoironie sunt instrumente cheie pentru a depasi momentele mai putin placute. :)

2.Pandantiv din aur Butterfly

„Float like a butterfly, sting like a bee.”

Faimoasele cuvinte ale lui Muhammad Ali ne inspira sa cautam armonia in tot ceea ce facem. Numai in felul acesta vom putea zbura precum un fluture, observand, analizand diferitele situatii care se petrec in jurul nostru, pentru ca apoi sa gasim energia si pasiunea pentru ne indeplini dorintele.

3. Pandantiv din aur Paperplane

„Buy the ticket, take the ride.”

De multe ori suntem recompensate cu experiente de viata deosebite, atunci cand iesim din zona noastra de confort, fie ca este vorba de un job diferit, o calatorie inedita sau o persoana noua in viata noastra. Pentru a ne reaminti intotdeauna cat de importante sunt curajul si curiozitatea, am creat pandantivul Paper Plane, care e gata de urmatorul ”zbor” oricand.

4. Pandantiv din aur Angel

„Angel face, devil thoughts.”

Zambet angelic si privire senina, pare descrierea ideala a fiecareia dintre noi, desprinsa parca dintr-o poveste cu printi si printese. In completarea ei, putem adauga fire nastrusnica,imprevizibila si mereu pregatita sa puna in aplicare cele mai ingenioase idei si planuri.

5. Pandantiv din aur Puzzle

„It’s always the small pieces that make the big picture.”

Perseverente in a ne indeplini visele, acordam atentie fiecarui detaliu. Imbinam cu succes roluri diferite in viata de zi cu zi, cel de sotie, sora, mama, fiica fara a ne lasa descurajate de provocarile care apar la fiecare pas, ci determinate in a le transforma in piese de puzzle care pur si simplu trebuie puse cap la cap.

Primavara frumoasa va dorim!:)

Share this Post!