Alexandra si inelul „Raze de soare”

Iubim provocarile! Ele ne motiveaza sa crestem si sa ne exploram potentialul. Una dintre cele mai mari provocari consta in a da viata ideilor inedite ale clientilor nostri si a veni in intampinarea lor cu solutia ideala astfel incat rezultatul final sa le depaseasca asteptarile.

O provocare pe care am acceptat-o cu bratele deschise a fost cea din partea Alexandrei. Aceasta si-a dorit sa integreze intr-un inel cu un design deosebit o piatra care ii apartinea si care ne-a impresionat prin forma inedita si frumusetea incluziunilor de rutil. Am fost curiosi sa aflam de la ea mai multe detalii despre povestea acestui inel si suntem bucurosi sa le putem impartasi cu voi.

Alexandra ne-a dezvaluit faptul ca la baza realizarii acestui inel a stat aniversarea zilei de nastere a unei persoane speciale din viata ei, mama. Dorinta de a-i oferi ceva unic si diferit fata de toate bijuteriile pe care le-a avut pana in prezent a determinat-o sa opteze pentru un produs personalizat, implicandu-se in procesul de creatie al acestuia. Cred ca fiecare om e unic si fiecare bijuterie pe care o purtam ar trebui sa reflecte personalitatea fiecaruia dintre noi”, ne-a povestit ea.

Provocarea in cazul acestui model a constat in realizarea unei casete care sa urmareasca forma neregulata a pietrei, lasand cuartul cat mai expus. Declarandu-se adepta bijuteriilor fine, Alexandra a fost impresionata de montura inelului, recunoscand ca “se potriveste exact cu piatra si o pune in evidenta perfect”.

Desi mai comandase in trecut de la noi, am fost curiosi sa aflam motivul care a stat la baza alegerii atelierului nostru de bijuterii. “Minionette se diferentiaza foarte mult de celelalte branduri de pe piata. Aici ma refer nu doar la modelele extrem de fine si de bun gust, aparte, dar si la amabilitatea si flexibilitatea personalului” .

Dorind sa aflam ce nume i-ar pune inelului, aceasta ne-a raspuns cu un zambet larg si fara ezitare „Raze de soare” .

Share this Post!