Atelier Minionnete

Minionette va propune o incursiune in lumea fascinanta a bijuteriilor si a feminitatii moderne. Creatiile Minionette urmaresc liniile stilului minimalist si se bazeaza pe mixul dintre clasic si contemporan. Clasic, prin folosirea unui material recunoscut ca etalon al valorii, asa cum este aurul, si contemporan, prin valorificarea acestuia intr-un mod original.

Atelierul

Bijuteriile sunt realizate in atelierul Minionette din Bucuresti, folosind atat tehnici inovatoare de proiectare 3D, cat si mana iscusita a unui bijutier, pentru a da viata celor mai frumoase idei. Echipa Minionette este deschisa si noilor proiecte ce presupun realizarea unor bijuterii personalizate pornind de la conceptul clientului.

Aurul, metalul nobil

Create cu scopul de a pune in valoare personalitatea si atitudinea celor care le poarta, podoabele Minionette stralucesc de eleganta. Aurul, o reala comoara a feminitatii, reprezinta una din sursele de viata si inspiratie pentru bijuteriile Minionette. Exuberanta autentica a materialelui se armonizeaza perfect cu design-ul gratios al bijuteriilor.

IMG_1477