2015-11-18_18-10-35-M=B-R=8-S=4snur

Bratara din aur INNOCENT DOVE pe snur

320 lei

Șterge

O  bratara pe snur deosebita care iti va pune in valoare feminitatea. Porumbelul, simbol al pacii, al iubirii si al sperantei poate fi si acel detaliu fin si personal, care sa-ti aminteasca zi de zi cat de important este sa te bucuri de fiecare clipa. In functie de preferinte, bratara poate fi realizata din aur galben, alb sau roz. De asemenea, snurul este disponibil in mai multe culori pentru a-ti alege varianta preferata.

* Bratara este din snur textil, reglabil si foarte rezistent.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 0.8 g

Dimensiune pandantiv: 5 x 15 mm

Cod Produs: 3403S.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10 – 15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.