Cercei candelabru din aur Bold Disobedience cu perle baroc

Cercei din aur BOLD DISOBEDIENCE cu perle baroc

2.700 lei

Șterge

O adevarata aparitie! Cerceii Bod Disobedience sunt indrazneti si eleganti. Farmecul perlelor baroc se imbina cu stralucirile intense ale formelor organice realizate din aur. Cerceii Bold Disobedience sunt o adevarata declaratie de forta si reprezinta accesoriul perect pentru orice femeie.

Marele farmec al cerceilor stil candelabru este faptul ca aceștia pot completa aproape orice tinuta, dandu-i un strop de eleganta si pretiozitate. In combinatie cu o rochie feminina sau o tinuta business, acesti cercei voluminosi pot fi cheia unui look rafinat.

Despre Perlele Baroc
Perlele baroc sunt deosebite prin formele lor neregulate si organice. Fata de perlele rotunde, principalul lor atuu nu este perfectiunea, ci unicitatea. Nu pot fi doua perle baroc perfect identice. Perlele baroc aduc un aer neconventional bijuteriilor din aur, transformandu-le in piese statement, ce isi pastreaza autenticitatea si valoarea in timp.

Greutate estimativa aur: 5.8 g
Dimensiunea primei piese din aur:  19 x 15.5 mm
Dimensiunea celei de-a doua piese din aur: 14.5 x 13 mm
Dimensiunea celei de-a treia piese din aur: 12 x 11 mm
Dimensiune perle baroc: aprox. 9×8 mm

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii custom ne puteti scrie pe adresa: design@minionette.ro.