Cercei Christamas Tree & Snowflake_small

Cercei din aur CHRISTMAS TREE & SNOWFLAKE cu diamant si rubine

520 lei 470 lei

Șterge

Am reunit doua dintre cele mai indragite simboluri ale Craciunului pentru a crea o pereche de cercei cu multa personalitate. Sclipirile pietrelor pretioase se potrivesc de minune cu atmosfera de sarbatori, cerceii asezandu-se perfect printre texturile pufoase specifice tinutelor de iarna. Daca iti doresti o pereche simetrica, atunci poti opta pentru cerceii Snowflakes sau cerceii Christmas Tree. Descopera si alte produse din colectia de iarna Merry Sparkles.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 0.8 g

Carataj diamant: 0.005 ct

Carataj rubine: 0.010 ct (total)

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 8 – 10 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.