2018-07-29-15-58-52-(B,Radius8,Smoothing4)

Cercei din aur DANDELION cu diamante

1.000 lei

Șterge

„Pune-ti o dorinta si sufla intr-un puf de papadie!” Cu siguranta iti aduci aminte de acest indemn si de micile bucurii ale copilariei. Prin design-ul cerceilor Dandelion ne-am propus sa surprindem natura jucausa si tranformationala a acestor flori, asa ca am recreat acei perisori fini, avand ca terminatie fie un punct delicat din aur, fie un diamant. Efectul de stralucire pudrata este obtinut prin texturarea mata a fiecarei tije, determinand un contrast elegant cu aspectul stralucitor al terminatiilor.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.3 g
Carataj diamante: 0.08 ct

Cod Produs: 2071.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 8 – 10 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire.