WhatsApp Image 2019-06-04 at 23.47.23

Cercei din aur REBEL SOUL

950 lei

Șterge

Suprapunerea formelor geometrice de cerc si patrat confera acestor cercei un aer nonconformist. Integrand un cerc in patrat si un patrat in cerc, cerceii statement Rebel Soul  sunt iesiti din tipare, reusind sa atraga atentia, atat prin dimensiunea, cat si forma lor, fiind totodata usori. Modelul se potriveste cu o multitudine de tinute, de la un outfit mai elegant, la stilul trashy sau boho chic. Descopera si alte creatii din colectia “See Through”.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 2.8 g

Diametru cercei: 1.4 cm

Cod Produs: 2098.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 8 – 10 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.