Cercei din aur de 18k cu diamante de 4 mm in casete

Cercei din aur THE SECRET cu diamante

8.900 lei

Șterge

Cerceii The Secret, realizati din aur de 18K si incrustati cu diamante, reprezinta acea piesa timeless, care isi pastreaza farmecul si stralucirea indiferent de trenduri. Modelul The Secret poate fi purtat cu usurinta alaturi de alte accesorii pretioase si cu siguranta ca vor deveni cei mai indragiti cercei, fiind simbolul unei elegante naturale. Descopera si celelalte bijuterii din colectia exclusivista Enigma.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.3 g
Detalii pietre pretioase:
– 2 diamante de 4 mm (culoare D-F, claritate VVS2, taietura EX);
– carataj total diamante: aprox. 0.46 ct;

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire.