2019-02-11-13-26-07-(B,Radius10,Smoothing4)

Cercei din aur TRUE LOVE cu rubine

800 lei

Șterge

Am transpus simbolul universal al iubirii intr-o pereche de cercei extrem de chic. Sclipirile rubinii se potrivesc cu atmosfera de Valentine’s Day, cerceii fiind perfecti pentru o personalitate romantica. Daca iti doresti o pereche de cercei asimetrica, atunci poti opta pentru varianta cerceilor Perfect Two cu rubine sau cu diamante. Descopera si alte produse din colectia Melting Hearts sau din shop-ul Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Dimensiune inima: 6 mm

Greutate estimativa: 1 g

Carataj rubine: 0.09 ct

Cod Produs: 2089.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 8 – 10 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire.