2018-05-04_12-13-35-M=B-R=8-S=4

Cercei din aur TULIPS

1.150 lei

Șterge

Gratiosii cercei Tulips vor fi accentul preferat al tinutelor tale de primavara si vara. Luminosi si expresivi, acestia surprind doua lalele in curs de inflorire. Formele feminine si rotunjite iti vor completa chipul, adaugand volum in partea superioara. Poti opta pentru diferite culori: aur alb, roz sau galben. Varianta mata va avea o stralucire subtila, ca rezultat al procesului de finisaj prin sablare. Pentru o aparitie stralucitoare, poti alege varianta lucioasa a cerceilor.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 4 g

Cod Produs: 2066.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 8 – 10 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe lista localitatilor unde Fan Courier are acoperire.