2016-04-24_12-23-36-M=B-R=8-S=4

Colier din aur DESTINY cu diamante negre

2.700 lei

Șterge

Un colier statement, incrustat cu 55 de diamante negre de 1.25 mm si un diamant negru central de 3 mm. Elegant si rafinat, colierul Destiny poate fi accesoriul perfect pentru o tinuta eleganta de seara. In functie de preferinte, colierul poate fi realizat din aur galben, alb sau roz.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Carataj diamante: 55 buc, 0.5 ct (total) & 1 buc, 0.1 ct

Greutate: 3.6 g

Cod Produs: 6601DB.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.