2020-06-09-10-37-33-(B,Radius8,Smoothing5)

Colier din aur BELIEVE cu safir

1.300 lei

Șterge

Colierul Believe cu safir este o piesa minimalista care isi pastreaza farmecul indiferent de trenduri. Alege sa porti colierul alaturi de alte coliere de lungimi diferite sau combina-l cu o pereche de cercei solitaire cu safire. Efectul obtinut va fi unul elegant si seducator.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 2  g
Detalii pietre pretioase:
– un safir de 3 mm;
– carataj safir: aprox. 0.1 ct;

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.