2020-06-09-10-36-04-(B,Radius8,Smoothing5)

Colier din aur BELIEVE cu smarald

1.450 lei

Șterge

Colierul Believe cu smarald este o piesa statement care iti va inveseli ziua. Colierul poate fi purtat la baza gatului alaturi de alte coliere de lungimi diferite. De asemenea, pentru un plus de eleganta poti mixa colierul cu o pereche de cercei cu smaralde sau diamante albe.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 2  g
Detalii pietre pretioase:
– un smarald  de 3 mm;
– carataj smarald: aprox. 0.1 ct;

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.