Colier din aur Bold Disobedience cu perle baroc

Colier din aur BOLD DISOBEDIENCE cu perle baroc

1.850 lei

Șterge

O adevarata aparitie! Colierul Bod Disobedience este indraznet si elegant. Farmecul perlelor baroc se imbina cu stralucirile intense ale formelor organice realizate din aur. Indiferent cu ce tinuta vei alege sa-l porti, colierul Bold Disobedience este accesoriul perfect pentru orice femeie. Se potriveste de minune cu o tinuta eleganta, urban-chic sau office.

Pentru purtarea colierului pe gat, ca un chocker, opteaza pentru lungimea de 38.5 cm. Pentru purtarea colierului la baza gatului alege optiunea de 40 cm, iar pentru o purtare mai lejera selecteaza optiunea de 45 cm.

Despre Perlele Baroc
Perlele baroc sunt deosebite prin formele lor neregulate si organice. Fata de perlele rotunde, principalul lor atuu nu este perfectiunea, ci unicitatea. Nu pot fi doua perle baroc perfect identice. Perlele baroc aduc un aer neconventional bijuteriilor din aur, transformandu-le in piese statement, ce isi pastreaza autenticitatea si valoarea in timp.

Greutate estimativa aur: 3.13 g
Dimensiunea primei piese din aur:  19 x 15.5 mm
Dimensiunea celei de-a doua piese din aur: 14.5 x 13 mm
Dimensiunea celei de-a treia piese din aur: 12 x 11 mm
Dimensiune perle baroc: aprox. 9×8 mm

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 15-20 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii custom ne puteti scrie pe adresa: design@minionette.ro.