2018-10-12-16-37-27-(B,Radius8,Smoothing4)

Colier din aur CALLA LILLY

2.100 lei

Șterge

Inspirati de frumusetea si eleganta unica a calei am creat colierul Calla Lily. Tulpina gratioasa a calei este completata de forma zvelta a unei petale in interiorul careia am picurat patru diamante albe. Eleganta colierului este amplificata de stralucirea subtila a aurului alb obtinuta prin intermediul procesului de finisare prin sablare.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate colier : 5 g

Diamante: 0.04 ct (total)

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.