2018-06-16_13-55-48-M=B-R=8-S=4

Colier din aur White and Pink Watermelon

950 lei

Șterge

Daca te feresti de conventional, colierul White and Pink Watermelon va fi preferatul tau. Distins si creativ, acesta surprinde prin mix-ul dintre aurul alb si cel roz. Produsul face parte din colectia Summer on my mind Realizat din aur de 14k, colierul se diferentiaza prin detaliile fine si atent lucrate.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate: 3 g

Cod Produs: 6031.
Etichetă: .

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.