colier din aur cu prelungiri tip choker

Colier din aur COPACABANA SUNRISE

3.500 lei

Șterge

Peisaje cu apa turcoaz, palmieri si fructe exotice. Calatoreste spre taramuri tropicale indepartate cu un colier tip choker, perfect pentru un sezon vibrant. Colierul Copacabana Sunrise are influente orientale, marcate mai ales prin pandantivele in forma de oval si segmentele verticale dispuse pe toate lungimea colierului.

Pentru purtarea colierului la baza gatului opteaza pentru lungimea de 38 cm cu extensie de 2 cm sau pentru o purtare mai lejera opteaza pentru lungimea de 40 cm cu extensie de 5 cm.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 7.5 g

Dimensiune pandantiv oval
Latime: 4.8 mm, Lungime 13 mm; Grosime 0.5 mm

Lungime segmente lant (de la stanga la dreapta): 3 cm, 4 cm, 5 cm, 2.5 cm, 6 cm

Distanta dintre pandantive: 1.2 cm

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 15-20 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.