2018-07-29-15-55-54-(B,Radius8,Smoothing4)

Colier din aur DANDELION cu diamante

2.100 lei

Șterge

Ne-am imaginat o papadie in bataia vantului, pregatita sa te ajute la indeplinirea dorintelor. Design-ul colierului Dandelion urmareste caracterul jucaus si tranformational al acestor flori. Perisorii fini s-au transformat intr-un manunchi stralucitor, pudrat cu diamante, oferind volum bijuteriei. Pastrand directia de design a colectiei Florals, am incadrat firul de papadie intr-o rama accent, optand pentru forma dreptunghiulara.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 4.5 g
Carataj diamante: 0.05 ct

Cod Produs: 6060.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.