Colier din aur Fearless cu perle baroc

Colier din aur FEARLESS cu perle baroc

1.350 lei

╚śterge

Chic, plin de personalitate si elegant, colierul Fearless atrage toate privirile. Realizat din perle baroc si o piesa centrala din aur, acesta este o adevarata declaratie de incredere si putere. Se potriveste de minune cu o tinuta eleganta, urban-chic sau office.

Pentru purtarea colierului pe gat, ca un chocker, opteaza pentru lungimea de 38.5 cm. Pentru purtarea colierului la baza gatului alege optiunea de 40 cm, iar pentru o purtare mai lejera selecteaza optiunea de 45 cm.

Despre Perlele Baroc
Perlele baroc sunt deosebite prin formele lor neregulate si organice. Fata de perlele rotunde, principalul lor atuu nu este perfectiunea, ci unicitatea. Nu pot fi doua perle baroc perfect identice. Perlele baroc aduc un aer neconventional bijuteriilor din aur, transformandu-le in piese statement, ce isi pastreaza autenticitatea si valoarea in timp.

Greutate estimativa aur: 2.30 g
Dimensiune piesa aur:  19 x 15.5 mm
Dimensiune perle baroc: aprox. 9×8 mm

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ÔÖí

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de┬áaproximativ 15-20 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii┬ácustom ne puteti scrie pe adresa:┬ádesign@minionette.ro.