2018-12-12-17-21-06-(B,Radius10,Smoothing4)

Colier din aur FEEL COMPLETE

1.400 lei

Șterge

Colierul din aur Feel Complete are un design nonconformist si geometric. Inlantuirea cercurilor avand o jumatate plina si cealalta goala inspira continuitate si echilibru. Suprafata alungita a colierului poate pune in valoare un decolteu, aducand un plus de glam si stralucire. Avand un aer retro, colierul Feel Complete este perfect pentru o tinuta office sau eleganta. Descopera si alte creatii din colectia See Through.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate colier : 3.8 g

Diametru pandantiv: 2.7 cm

Cod Produs: 6067.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.