2018-10-12-16-31-45-(B,Radius8,Smoothing4)

Colier din aur ICE FLOWER cu diamante albe

2.000 lei

Șterge

Ne-am imaginat o ninsoare ca in povesti si un buchet de flori de gheata ce sclipeste langa geam.  Delicat, radiant si seducator, colierul Ice Flower surprinde frumusetea formelor sculptate de vant in anotimpul rece. Designul imbina sclipirile pretioase ale diamantelor cu eleganta perlei intr-un mod neconventional.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 5.2 g
Diamante: 0.03 ct (total)
Perla naturala de cultura: 3.5-4 mm

Cod Produs: 6065.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.

Informații adiționale

Finisaj

Lucios, Mat