2018-05-04_13-39-10-M=B-R=8-S=4

Colier din aur LILY OF THE VALLEY

1.300 lei

Șterge

Colierul Lily of the Valley inspira naturalete si fragilitate. Ramura de lacramioara este prinsa delicat intr-o forma geometrica punand in evidenta compozitia estetica a florilor.

Varianta mata este realizata prin tehnica sablarii, transformand pandantul intr-un detaliu subtil. Pentru un look stralucitor opteaza pentru varianta lucioasa.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate colier : 4.2 g

Cod Produs: 6051.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.