2018-05-04_12-28-24-M=B-R=8-S=4_modif

Colier din aur POPPY cu diamante negre

1.350 lei

Șterge

Colierul Poppy este o declaratie de feminitate cu maci si diamante negre. Jocul de culoare este obtinut prin aplicarea unui strat de aur roz in interiorul florilor realizate din aur alb de 14k. Compozitia estetica a florilor este pusa in evidenta de forma geometrica in care sunt incadrati macii.

Varianta mata este realizata prin tehnica sablarii, transformand colierul intr-un accesoriu subtil. Pentru un look stralucitor si o intensitate mai puternica a rozului opteaza pentru varianta lucioasa.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 4 g
Carataj diamante: 0.03 ct (total)

Cod Produs: 6050.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.

Ati putea dori, de asemenea…