Colier din aur Sea Dreamer

Colier din aur SEA DREAMER

1.230 lei

Șterge

Colierul Sea Dreamer este o invitatie deschisa la relaxare si voie buna. Cele 5 pandantive in forma de diamant se vor aseza perfect la gatul tau si vor fi o prezenta fina si pretioasa, care va atrage toate privirile. Se potriveste de minune alaturi de costumul de baie preferat sau tinutele vaporoase de vara.

Pentru purtarea colierului la baza gatului opteaza pentru lungimea de 38 cm cu extensie de 2 cm sau pentru o purtare mai lejera opteaza pentru lungimea de 40 cm cu extensie de 5 cm.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 3 g

Detalii pandantive: lungime 11 mm, latime 3 mm, grosime 5 mm

Distanta dintre pandantive: 3 cm

Descriere Produs

  • coliBijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 20 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.