Colier din aur Seaside Trio

Colier din aur SEASIDE TRIO

1.570 lei

Șterge

Chockerul Seaside Trio este colierul perfect pentru iubitoarele stilului minimalist. Stelei nordului i se alatura cele doua pandantive in forma de romb, creandu-se un trio feminin si extrem de chic. Colierul se potriveste atat tinutelor de vara, cat si unor tinute mai office, avand un design fin cu cateva accente stralucitoare.

Pentru purtarea colierului la baza gatului opteaza pentru lungimea de 38 cm cu extensie de 2 cm sau pentru o purtare mai lejera opteaza pentru lungimea de 40 cm cu extensie de 5 cm.

 

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 3.9 g

Detalii pandantiv stea: lungime 9 mm, latime 9 mm, grosime 5 mm

Detalii pandantive romburi: lungime 10 mm, latime 3.5 mm, grosime 5 mm

Distanta dintre pandantive: 3 cm

Descriere Produs

  • coliBijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 20 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.