2019-10-17-12-06-37-(B,Radius10,Smoothing4)

Colier din aur SHE’S AN ENIGMA cu rubine si diamant

2.550 lei

Șterge

In cadrul colierului She’s an Enigma au fost incrustate cu mare grija 14 rubine si un diamant. Dispuse circular si gratios, pietrele au un farmec aparte. Sclipirile pasionale ale rubinelor se imbina perfect cu eleganta diamantului, alcatuind un contrast surprinzator. Colierul poate fi personalizat si cu alte pietre pretioase. Descopera si celelalte bijuterii din colectia exclusivista Enigma.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 3 g
Detalii pietre pretioase:
– 14 rubine de 1.5 mm;
– 1 diamant de 1.5 mm (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG);
Carataj total:
– rubine: aprox. 0.21 ct;
– diamant: aprox. 0.015 ct;

Cod Produs: 6616RW.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.