17-09-24_165159_M=B_R=10_S=3

Colier din aur HARMONY cu diamante negre

1.950 lei

Șterge

Un colier perfect pentru tinutele elegante! Elegant si rafinat, colierul Harmony este incrustat cu 20 de diamante negre. Tija batuta in diamante se aseaza natural, ca o prelungire a lantisorului. Modelul poate fi purtat alaturi de o pereche de cercei tija cu diamante sau alt model, in functie de preferinte.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate: 2.3 g

Diamante: 0.3 ct (total)

Dimensiune pandantiv: 35×2 mm

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.