2018-04-18_18-24-15-M=B-R=8-S=4

Colier din aur STRONG FAITH cu diamante negre

1.800 lei

Șterge

Colierul Strong Faith cu diamante negre impresioneaza prin contrastul seducator dintre diamantele negre si culoarea aurului.  Il poti oferi cadou unei persoane dragi,  il poti purta individual sau combinat cu o pereche de cercei precum cei Black Cross. In functie de preferinte, colierul poate fi realizat din aur galben, alb sau roz.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate colier: 2.10 g

Carataj diamante: 0.215 ct

Cod Produs: 6040.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.