2018-10-12-16-44-27-(B,Radius8,Smoothing4)

Colier din aur SUNFLOWER IN A POT

1.250 lei

Șterge

Luminos, pozitiv si delicat, colierul Sunflower In A Pot se aseaza de minune direct pe piele. Rama accent transformata in cazul acestui model in conturul unui mic ghiveci, aduce un aer jucaus design-ului, amintind de placerea noastra de a avea florile cat mai aproape de casa, de noi. Finisajul sablat domoleste sclipirile aurului, iar rodiul negru creeaza un contrast puternic intre petale si seminte.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 3.5 g

Cod Produs: 6061.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.