Colier din aur cu rubin natural in caseta

Colier din aur THE SECRET cu rubin

2.750 lei

Șterge

Un colier elegant si minimalist realizat din aur de 18K, avand o caseta incrustata cu un rubin de 4 mm. Colierul The Secret poate fi purtat la baza gatului alaturi de alte coliere pe lungimi diferite. Poti alege sa il porti impreuna cu cerceii sau inelul The Secret sau alaturi de alte coliere din colectia Enigma.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 2.40 g
Detalii pietre pretioase:
– 1 rubin de 4 mm;
– carataj rubin: aprox. 0.23 ct;

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.