2018-10-12-16-36-21-(B,Radius8,Smoothing4)

Colier din aur TINY ICE FLOWER cu diamante albe

1.950 lei

Șterge

In realizarea colierului Tiny Ice Flower cu diamante albe ne-am inspirat din minunatele flori de gheata pe care vantul le sculpteaza iarna. Design-ul colierului exploreaza frumusetea si eleganta formelor care apar pe geamurile inghetate in sezonul rece. Prin texturarea mata a fiecarei tije am obtinut un efect seducator de stralucire pudrata si am amplificat luminozitatea acestora prin intermediul diamantelor albe.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 4.6 g
Diamante: 0.025 ct (total)
Perla naturala de cultura: 3.5-4 mm

Cod Produs: 6064.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.

Informații adiționale

Finisaj

Lucios, Mat