2020-06-09-10-35-14-(B,Radius8,Smoothing5) (3)

Colier din aur V FOR VENDETTA cu rubine

1.350 lei

Șterge

Elegant si distins, colierul V for Vendetta impresioneaza prin rafinament. Sclipirile rubinii se imbina perfect cu cele ale aurului, creandu-se un contrast seducator. Pentru un plus de culoare si eleganta tinutelor rafinate de seara poti alege varianta suprapusa a mai multor coliere cu rubine si diamante albe.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 2.8  g
Detalii pietre pretioase:
– 19 rubine  de 1.25 mm;
– carataj total rubine: aprox. 0.19 ct;

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.