Colier din aur segment semicerc si vertical cu diamante si rubin

Colier din aur WHITE & RED MYSTERY cu diamante si rubin

6.900 lei

Șterge

Avand design senzual, geometric si nonconformist, colierul White and Red Mystery propune o altfel de eleganta a bijuteriilor fine. Printr-un joc al diamantelor in raport cu rubinul pozitionat excentric pe segmental vertical, colierul Red and White Mystery surprinde si intriga in acelasi timp. Realizat din aur de 18K si in incrustat cu 14 diamante si un rubin, modelul este perfect pentru tinutele de seara. Modelul poate fi personalizat si cu alte pietre pretioase, in functie de preferinte.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 5 g
Detalii pietre pretioase:
– 14 diamante de 2.5 mm (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG);
– 1 rubin de 2.5 mm;
Carataj total:
– diamante: aprox. 0.84 ct;
– rubin: aprox. 0.06 ct;

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.