2015-10-23_17-51-35-M=B-R=8-S=4

Colier din aur IN LOVE

850 lei

Șterge

Un colier romantic si elegant si un accesoriu de care vei fi nedespartita. Inima este prinsa delicat, din laterale, prin doua anouri fine. Colierul In Love este perfect atat pentru tinutele elegante, cat si pentru cele de zi cu zi sau chiar sport, integrandu-se usor cu alegerile tale vestimentare.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate: 2.1 g

Cod Produs: 6007.
Etichetă: .

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.