2015-10-21_21-05-09-M=B-R=8-S=4

Colier din aur LOVE CHARM

950 lei

Șterge

O alegere romantica si feminina! Colierul Love Charm poate fi un cadou perfect pentru a sarbatori o ocazie importanta. Pandantivul are forma unui banut delicat din care a fost decupat un segment de inima. Pentru a-l personaliza, acesta poate fi gravat pe o parte sau pe ambele parti.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate: 2.6 g

Diametrul cercului: 14 mm

Cod Produs: 6006.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.