3

Colier din aur MOUNTAIN LOVERS

1.050 lei

Șterge

Un colier aparte si un cadou perfect pentru iubitoarele de natura si mai ales de drumetii. Pandantivul Mountain Lovers reda conturul unei inlantuiri de varfuri muntoase, fiind prins din laterale prin doua anouri delicate. In functie de preferinte, acesta poate fi purtat mai spre baza gatului sau mai pe larg.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate: 3.1 g

Dimensiune pandantiv: 30×11 mm

Cod Produs: 6010.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.

Ati putea dori, de asemenea…