Colier din aur semicerc cu rubine si diamante in casete

Colier orizontal din aur RED MYSTERY cu rubine si diamant

3.700 lei

Șterge

Distins si gratios, colierul arc de cerc Red Mystery este realizat din aur de 18K si incrustat cu 8 rubine si un diamanat. Sclipirile rubinii aduc un plus senzualitate modelului, iar diamantul alb, dispus excentric reprezinta elementul misterios si curajos al ansamblului. Forma rotunjita pune in valoare gatul, mai ales daca este purtat chiar la baza acestuia. Modelul poate fi personalizat si cu alte pietre pretioase.

*Ai nevoie de ajutor in identificarea lungimii potrivite pentru colier? Iti recomandam sa folosesti acest ghid.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Pandantivul poate fi achizitionat si individual. Pentru detalii legate de pret, ne puteti contacta la office@minionette.ro sau 0722 657 892.

Greutate estimativa: 3.3 g
Detalii pietre pretioase:
– 8 rubine de 2.5 mm;
– 1 diamant de 2.5 mm (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG);
Carataj total:
– rubine: aprox. 0.48 ct;
– diamant: aprox. 0.06 ct;

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.