2016-01-07_23-25-26-M=B-R=8-S=4

Inel din aur COLOURFUL CAT

800 lei

Șterge

Inelul Colourful Cat nu va trece neobservat, fiind o bijuterie accent pentru orice tinuta. Urechile de pisica, colorate cu email, reprezinta o pata de culoare pe care o poti asorta cu geanta sau cu perechea preferata de pantofi. Puteti opta pentru varianta inelului cu email negru, alb, rosu sau albastru.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contacteziPretul afisat corespunde masurilor 47-58.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.9 g

Cod Produs: 1022.4.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.