17-04-25_143507_M=B_R=10_S=3

Inel din aur DELICATE PEARL

490 lei

Șterge

Inelul Delicate Pearl include un accent subtil si rafinat, o perla de cultura, reamintind ca frumusetea sta in detalii. Daca vrei sa porti o bijuterie cu perla zi de zi, modelul Delicate Pearl este usor de accesorizat si se preteaza pentru orice tip de tinuta. Poti opta pentru o perla alba sau neagra.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contacteziPretul afisat corespunde masurilor 47-58.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1 g

Inelul are o perla de cultura de 2.5-3 mm.

Cod Produs: 1007.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.