bdi-1p-bile-r

Inel din aur BLACK SWAN cu diamant negru

790 lei

Șterge

Inelul Black Swan este incrustat cu un diamant negru de 0.060 carate, care ii ofera un plus de eleganta si rafinament. Modelul este decorat cu mici bobite de aur sub forma unor picaturi de roua, ce sunt dispuse pe trei sferturi din circumferinta inelului. Inelul poate fi realizat din aur alb, galben sau roz. Modelul din imagine este realizat din aur galben. Inelul face parte din colectia C O L O R S.

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contactezi
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.2 g

Detalii diamant negru
1 diamant negru de 2.5 mm; aprox. 0.06 ct

Cod Produs: 1639BD.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.