bdi-3p-bile-g

Inel din aur BLACK SWAN TRIO cu diamante negre

940 lei

Șterge

Inelul Black Swan Trio este incrustat cu trei diamante negre de 0.126 carate. Rafinat si elegant, modelul pune in valoare pietrele pretioase prin montura in gherute. Modelul este decorat cu mici bobite de aur sub forma unor picaturi de roua, ce sunt dispuse pe trei sferturi din circumferinta inelului. Inelul poate fi realizat din aur alb, galben sau roz, modelul din imagine fiind din aur galben. Inelul face parte din colectia C O L O R S.

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contactezi.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.2 g

Detalii pietre pretioase:
2 diamante negre de 2 mm; aprox. 0.066 ct
1 diamant negru de 2.5 mm; aprox. 0.06 ct

Cod Produs: 1640BD.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.