saf-1p-bile-r

Inel din aur BLUE VELVET cu safir

820 lei

Șterge

Elegant, misterios si gratios, inelul Blue Velvet este incrustat cu un safir de 0.060 carate. Modelul este decorat cu mici bobite de aur, ce sunt dispuse pe trei sferturi din circumferinta inelului. Inelul poate fi realizat din aur alb, galben sau roz, modelul din imagine fiind realizat din aur roz. Inelul face parte din colectia capsula C O L O R S.

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contactezi.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa : 1.2 g

Detalii safir
1 safir de 2.5 mm; aprox. 0.06 ct

Cod Produs: 1639S.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.