saf-3p-bile-w

Inel din aur BLUE VELVET TRIO cu safire

970 lei 850 lei

Șterge

Elegant, misterios si gratios, inelul Blue Velvet Trio este incrustat cu trei safire de 0.126 carate. Pietrele pretioase sunt puse in valoare prin montura in gherute. Modelul este decorat cu mici bobite de aur sub forma unor picaturi de roua, ce sunt dispuse pe trei sferturi din circumferinta inelului. Inelul face parte din colectia C O L O R S.

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contactezi
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

TERMEN LIVRARE
Comenzile plasate din cadrul sectiunii de reduceri se vor livra in aproximativ 15 zile lucratoare. Multumim pentru intelegere!

Greutate estimativa: 1.2 g

Detalii pietre pretioase:
2 safire de 2 mm; aprox. 0.066 ct
1 safir de 2.5 mm; aprox. 0.06 ct

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Cod Produs: 1640S.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.