Inel Different (2)

Inel din aur DIFFERENT cu diamant

690 lei

Șterge

Inelul Different cu diamant este diafan, delicat si atipic. Modelul se poate purta astfel incat partea circulara sa acopere doar jumatate din deget sau toata suprafata acestuia. Natura discontinua a inelului inspira lejeritate si nonconformism, iar diamantul prins de contur reprezinta o caracteristica chic si surprinzatoare. Capatul intrerupt al inelului are un design special pentru a fi cat mai comod la purtare.Descopera si alte creatii din colectia See Through.

Fiecare bijuterie Minionette este realizata cu suflet si atentie la detalii, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.3 g
Carataj diamant: 0.33 ct

Cod Produs: 1063.
Categorie: .

Descriere Produs

  • Bijuteriile Minionette sunt realizate din aur de 14k. La cerere acestea pot fi realizate si din aur de 18k.
  • Bijuteriile sunt realizate in atelierul nostru in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de minimum 7  zile lucratoare.
  • Pentru urgentarea comenzii plasate sau pentru realizarea unui model la comanda, va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.