2019-05-28-12-37-48-(B,Radius10,Smoothing4)

Inel din aur DIFFERENT cu diamant

740 lei

Șterge

Inelul Different cu diamant este diafan, delicat si atipic. Modelul se poate purta astfel incat partea circulara sa acopere doar jumatate din deget sau toata suprafata acestuia. Natura discontinua a inelului inspira lejeritate si nonconformism, iar diamantul prins de contur reprezinta o caracteristica chic si surprinzatoare. Capatul intrerupt al inelului are un design special pentru a fi cat mai comod la purtare.Descopera si alte creatii din colectia See Through.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.3 g

Detalii diamant alb (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG)
1 diamant alb de 2 mm; aprox. 0.03 ct

Cod Produs: 1063.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.