2019-11-11-20-52-16-(B,Radius10,Smoothing4)

Inel din aur ENTOURAGE cu smaralde si diamant alb

1.850 lei

Șterge

Sclipiri intense si seducatoare! Inelul Entourage cu smaralde si diamant alb este este o bijuterie de un rafinament aparte. Smaraldele vin in completarea diamantului alb central, rezultand o armonie perfecta. Inelul poate fi purtat si ca inel de logodna. In functie de preferinte, inelul poate fi realizat din aur galben, alb sau roz.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contactezi. Pretul afisat corespunde masurilor 47-58. 
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.5 g

Detalii smaralde
12 smaralde de 1 mm; aprox. 0.06 ct

Detalii diamant alb (culoare F-G, claritate SI1, taietura VG)
1 diamant alb de 3 mm; aprox. 0.1 ct

Cod Produs: 1611SM.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.