2019-11-11-20-58-25-(B,Radius10,Smoothing4)

Inel din aur ETERNITY cu smaralde

4.200 lei

Șterge

Smaraldele incrustate pe toata circumferinta inelului, transforma inelul Eternity intr-o bijuterie rafinata si clasica, care  nu se va demoda niciodata. Acesta poate fi purtat impreuna cu unul sau mai multe inele de tip Eternity. In functie de preferinte, inelul poate fi realizat din aur galben, alb sau roz.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contactezi. 
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.7 g
Detalii pietre pretioase:
– pentru masurile 47 – 50: 36 smaralde de 1.5 mm; aprox. 0.54 carate (total);
– pentru masurile 51 – 54: 39 smaralde de 1.5 mm; aprox. 0.585 carate (total);
– pentru masurile 55 – 58: 42 smaralde de 1.5 mm; aprox. 0.63 carate (total);

In functie de masura inelului, numarul de smaralde si caratajul total pot sa varieze.

Cod Produs: 1601SM.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.