2018-12-12-16-43-56-(B,Radius10,Smoothing4)

Inel din aur FEEL COMPLETE

1.550 lei

Șterge

Inelul din aur Feel Complete are un design nonconformist si geometric. Inlantuirea cercurilor avand o jumatate plina si cealalta goala inspira continuitate si echilibru. Avand un aer retro, inelul Feel Complete este un model comod si usor de purtat. Jocul dintre semicercurile opace si cele goale integreaza intr-un mod elegant pielea, construind un tot unitar deosebit. Descopera si alte creatii din colectia See Through.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Daca nu regasesti masura ta in selector te rugam sa ne contacteziPretul afisat corespunde masurilor 47-55.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 3.8 g

Cod Produs: 1064.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.