2018-12-12-16-43-56-(B,Radius10,Smoothing4)

Inel din aur FEEL COMPLETE

1.050 lei

Șterge

Inelul din aur Feel Complete are un design nonconformist si geometric. Inlantuirea cercurilor avand o jumatate plina si cealalta goala inspira continuitate si echilibru. Avand un aer retro, inelul Feel Complete este un model comod si usor de purtat. Jocul dintre semicercurile opace si cele goale integreaza intr-un mod elegant pielea, construind un tot unitar deosebit. Descopera si alte creatii din colectia See Through.

Fiecare bijuterie Minionette este realizata cu suflet si atentie la detalii, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 3.4 g

Cod Produs: 1064.
Categorie: .

Descriere Produs

  • Bijuteriile Minionette sunt realizate din aur de 14k. La cerere acestea pot fi realizate si din aur de 18k.
  • Bijuteriile sunt realizate in atelierul nostru in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de minimum 7  zile lucratoare.
  • Pentru urgentarea comenzii plasate sau pentru realizarea unui model la comanda, va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.