Inel din aur Hidden Code I cu diamante negre

Inel din aur HIDDEN CODE I cu diamante negre

940 lei

Șterge

O inlantuire gratioasa de sclipiri! Realizat din aur de 18K si incrustat cu diamante negre, inelul Hidden Code este de o finete deosebita. Diamantele negre ii confera un aer misterios si sunt dispuse pe jumatate din circumferinta inelului. Mixand mai multe inele din colectia Enigma puteti crea un design unic, care sa va reprezinte la nivel de stil si personalitate. Inelul din imagine este realizat din aur roz.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.3 g
Detalii pietre pretioase:
– pentru masurile 47 – 49: 8 diamante negre de 1.5 mm; aprox. 0.120 carate (total);
– pentru masurile 50 – 54: 9 diamante negre de 1.5 mm; aprox. 0.135 carate (total);
– pentru masurile 55 – 58: 10 diamante negre de 1.5 mm; aprox. 0.150 carate (total);

Cod Produs: 1638BD.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 10-15 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.