Inel Hidden Code II

Inel din aur HIDDEN CODE I cu rubine

790 lei

Șterge

O inlantuire gratioasa de sclipiri rubinii! Realizat din aur de 18K si incrustat cu 9 rubine, inelul Hidden Code este de o finete deosebita. Rubinele reprezinta acele detalii subtile, dispuse pe jumatate din circumferinta inelului. Mixand mai multe inele din colectia Enigma puteti crea un design unic, care sa va reprezinte la nivel de stil si personalitate.

IDENTIFICAREA MASURII CORECTE

*Pretul afisat corespunde masurilor 50 – 54. Daca porti o alta masura, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti comunica pretul.
**Ai nevoie de ajutor in identificarea marimii potrivite pentru inel? Iti recomandam sa folosesti Ghidul de Masurare Minionette.

Fiecare bijuterie este realizata manual in atelierul nostru. Piesele sunt atent prelucrate, punand intotdeauna calitatea produselor si satisfactia voastra pe primul loc. Enjoy! ♡

Greutate estimativa: 1.3 g
Detalii pietre pretioase:
– 9 rubine de 1.5 mm;
– carataj total rubine: aprox. 0.135 ct;

Cod Produs: 1638R.

Descriere Produs

  • Bijuteriile sunt realizate in urma comenzilor plasate, termenul de livrare fiind de aproximativ 8 – 10 zile lucratoare.
  • Pentru realizarea unei bijuterii la comanda, dupa un model ales de Dvs., va rugam sa ne scrieti pe adresa: OFFICE@MINIONETTE.RO.
  • Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, cu conditia ca localitatea destinatarului sa se afle pe LISTA localitatilor unde Fan Courier are acoperire.